Tuesday, May 16, 2006

Kruka och varme/Pot and heat

Jag kopte en vit pelargonium pa Fanny's farmshop i helgen. Jag har planterat en rod och en vit i rabatten ocksa. Forra aret hade vi en gigantisk san har i rabatten. Grejen i bakgrunden ar var infravarme som forhoppningsvis ska halla oss varma om kvallarna. Ser lite ut som ett rymdskepp....
I bought this flower at Fanny's farmshop this weekend. I've planted a red and a white one in the flowerbed. We had a gigantic red one in the flowerbed last summer. The thing in the background is our infrared heater which should keep us warm in the evenings. Looks a bit like a space ship.

2 comments:

Anonymous said...

Fantastiskt vilken utveckling! Det är annat än det haschodlingsliknande i vårat köksfönster... Ska ge bort hälften av plantorna i dag eftersom det tar för stor plats och vi inte riktigt behöver 15 chiliträd och 10 tomatplantor.

Det värmer mitt trädgårdshjärta att eran gräsmatta växa, känner mig i alla fall lite delaktig i den ;-)

Tack igen för senast och hälsa grisen på Fanny's nästa gång ni är där. Ja och säg hej till Richard också och gratulera till monstervärmaren på altanen.

Kram på er!

Nina said...

Klart du ar delaktig i att grasmattan frodas! Synd att vi inte bor narmre, jag hade gladeligen adopterat nagra chilitrad fran dig. Kom hit snart igen sa lovar jag att rosta dig pa rymdskeppet om du fryser.
Puss pa dig!