Sunday, April 22, 2012

Sunday walk/Söndags promenad

















Vi tog en promenad uppe på Reigate Hill idag på eftermiddagen. Det hade varit fint vädet hela dagen men när vi kom upp dit började det ösa ner. Min telefon gillade inte regnet så några bilder jag tog på Ellie och Rich försvann så därför är det mest bilder på Harrison. Han var väldigt nöjd med att gå omkring men trillade en gång rätt i en hög med hästskit!
We took a walk on Reigate Hill this afternoon. It'd been lovely weather all day but the moment we got there the skies opened! My phone didn't like the rain so some pics I took of Elle and Richard was lost, so it's mainly Harrison that features here. He was very content stumbling around but unfortunately fell and sat straight into a pile of horsemanure!

3 comments:

Erzanmine said...

I bet he smelt divine! Love Chris xx

Anonymous said...

No, he smelt equine.

Maria said...

Hej kusin!
Jag är verkligen inte bra på allt. Särskilt inte med saker som växer och är grönt. Och om det blommar så är det dödsdömt så fort det kommer i närheten av mig :)
Det var verkligen jätteroligt att ses! Vill träffas snart igen :) Hörde att R fick jobbet från den intervjun. Va kul! Gratta honom från mig! Nu är det bara dags för dig att söka jobb också :)
Kram! Kusin Maria